×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

من و تو

حالا بیا اینجا

زنان خیابانی در کدام مناطق تهران بیشترند؟

طلایی در جلسه شورای شهر مطرح کرد:
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: 90 درصد از متکدیان میانگین درآمدشان از درآمدهای کارمندان بیشتر است و به صورت سازمان یافته به فعالیت می پردازند.
 مرتضی طلایی در چهارصد و پانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان  ارائه گزارش درباره طرح مقابله کنترل و کاهش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی در شهر تهران، اظهار داشت: کلیات طرح مقابله ، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی بر این اساس به تصویب رسیده که استفاده از ظرفیت همکاری و مشارکت شهرداری تهران در پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی تهران با همکاری دستگاه های مسئول در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌تواند  با توجه به ماده 55 قانون شهرداری ها و ماده 71 قانون شوراها می تواند از ظرفیت خود برای کاهش آسیب های اجتماعی استفاده کند، تصریح کرد: شهرداری مسئولیت مستقیمی در اجرای هیچ یک از موارد مختلف آسیب‌های اجتماعی ندارد؛  برای اجرای این طرح نگاه نخستمان نگاه مطالعاتی به وضع موجود است.

اعتیاد؛ مهم‌ترین آسیب اجتماعی تهران

طلایی با بیان اینکه مهم ترین آسیب اجتماعی شهر تهران بحث اعتیاد است، خاطرنشان کرد: مناطق 12، 13، 14 ، 16 ، 17، 18 و 20 بیشترین تعداد معتادان را دارد البته موارد مهم آسیب های اجتماعی در شهر تهران را تکدی گری ، کارتن خواب ها ، کودکان و زنان خیابانی و مشکل طلاق است.

وی در ادامه با بیان اینکه  5 منطقه از شهر تهران با موضوع تکدی گری ، بیش از سایر مناطق درگیر بودند ، اظهار داشت: مناطق 1،2،3 و 6 نیز در بحث زنان خیابانی بیش از سایر مناطق درگیر هستند و متاسفانه در تهران با روند رو به رشد طلاق مواجه هستیم که نسبت به سایر شهرها بیشتر است.

سن اعتیاد کاهش یافته است

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران  در ادامه اظهارات خود گفت: سن اعتیاد کاهش یافته و در تهران  با تغییر جنسیت و نوع مصرف مواد مخدر از قیبل استفاده از شیشه روبرو هستیم.

90 درصد کودکان خیابانی پسر هستند

وی تصریح کرد : 90 درصد کودکان خیابانی پسر،  4/9 درصد آنان دختر ، 82 درصد کودکان خیابانی بیسواد یا کم سواد و 85 درصد آنان با خانواده های 5 نفر به بالا زندگی می کنند.

طلایی به شیوه تکدی گری در شهر تهران اشاره کرد و گفت:  برای تکدی‌گری  روش مستقیم به غیر مستقیم تغییر یافته و مهمترین علت تکدی گری فرار از عدم پرداخت مالیات و تن پروری است ، چراکه 75 درصد متکدیان جمع آوری شده از توان کاری برخوردار هستند و 10 درصد آنان بیش از 51 سال سن دارند ، 90 درصد از متکدیان میانگین درآمدشان از درآمدهای کارمندان بیشتر است و به صورت سازمان یافته به فعالیت می پردازند.

وی ادامه داد: با توجه به طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی که کلیات آن به تصویب رسیده از دولت درخواست می شود که بر اساس تکالیف مندرج در قوانین توسعه چهارم و پنجم درارتباط با جرایم و ناهنجاری های اجتماعی حمایت از اقشار آسیب دیده را به انجام رساند و از قوه قضائیه نیز درخواست می شود تا در اجرای قانون پیشگیری از جرایم برنامه های لازم را بر اساس رویکرد پیشگیرانه تدوین و با جذب مشارکت دستگاه های اجرایی ذیربط و افراد و گروه های داوطلب ذی صلاح به اجرا درآورد .

وی افزود: از مجلس نیز می خواهیم که قانون جامعی را در خصوص کاهش آسیب ها و پیشگیری از جرایم به ویژه آنچه موجب جریحه دار شدن وجدان عمومی جامعه می‌شود تدوین و تصویب کند، همچنین وضع مقررات خاص برای حمایت جدی و موثر از نهادهای دولتی و شبه دولتی ایجاد شود.

رسانه‌ها، شهروندان را با عوارض سوء رفتارهای خشونت آلود آشنا کند

طلایی خاطر نشان کرد: از رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی درخواست می‌شود که در قالب برنامه‌های مستقیم و غیر مستقیم موضوع اموزش مهارت‌های زندگی و ترویج رفتارهای مسالمت جویانه را به طور جدی مورد توجه قرار داده و شهروندان را با عوارض سوءرفتارهای خشونت آلود و ادقامات مغایر اخلاق و قانون آشنا کند.

وی ادامه  داد:  شهرداری تهران نیز موظف است تا به کارگیری تمامی ظرفیت ها و امکانات مادی و معنوی در اختیار خود و جلب همکاری و مشارکت سایر نهادها و دستگاه های مرتبط از جمله سازمان بهزیستی و نیروی انتظامی اقدامات و فعالیت‌های لازم را در قالب راهبردهایی درجهت پیشگیری ، کاهش و مبارزه با آسیب های اجتماعی به وجود آورند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: تهیه اطلس آسیب شناسی محلات شهر تهران، مشارکت و همکاری در آینده پژوهی و آینده نگاری روند تغییر و تحولات آسیب‌ها، انجام مطالعات تطبیقی و بهره‌برداری از پژوهش‌ها و تجارب سیاستگذاران، حمایت از پژوهش‌های کاربردی و کاربست آنان دربرنامه ریزی برای پیش گیری و مقابله با آسیب‌ها و مشارکت و حمایت از تاسیس و راه اندازی مرکز نوسانات آسیب ها و ناهنجاری‌های اجتماعی به وسیله طراحی، تدوین و استقرار نظام پایش و سنجش کم و کیف آسیب‌ها، دستیابی به جی آی اس آسیب‌های اجتماعی و بررسی نوسانات کیفیت زندگی از اقدامات مطالعاتی در این حوزه است.

وی ادامه داد: کمک و حمایت از اجرا ی الگوها و برنامه‌های توانمند سازی، حمایت از سازمان‌‌های مردم نهاد ، حمایت از گسترش و تقوت برنامه‌های سلامت روانی و اجتماعی، مشارکت در گسترش آموزش های فرهنگی در کنار کنترل نیروی انتظامی با همکاری آن، لحاظ کردن رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی در طراحی شهری و پیشگیری از شکل‌گیری فضاهای بی‌دفاع شهری ، شناسایی به موقع افراد در معرض آسیب اقدامات اجرایی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

طلایی در ادامه گفت: برای اجرای این اقدامات کمیته برنامه ریزی و نظارت با همکاری شهرداری و شورای شهر تشکیل شده که اعضای آن رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر ، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری ، مدیر عامل سازمان رفاه ، رئیس سازمان بهزیستی شهر تهران ، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ ، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) ، روسای دانشگاه های علوم پزشکی تهران ، دو نفر از دبیران شورایاری های مناطق شهر ، دو نفر از نمایندگان سازمان های مردم نهاد و دو نفر از صاحب نظران و اساتید دانشگاهی هستند .

به گفته وی بنا بر این طرح شهرداری تهران موظف است ریز برنامه ها و فعالیت های اجرایی مرتبط با راهبردهای ذکر شده را در دو بخش مطالعاتی و اجرایی با در نظر گرفتن اولویت های آسیب های اجتماعی تهیه و در قاب برنامه های عملیاتی زمان بندی شده به تایید و تصویب کمیسیون فرهنگی و اجتماعی برساند ، بودجه مربوط به اجرای این طرح در برنامه و بودجه سنواتی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران پیش بینی خواهد شد .

شهرداری باید چالش‌های اجرای این مصوبه و همکاری دستگاه‌ها را به شورا گزارش دهد

وی افزود: شهرداری تهران موظف است آن بخش از موانع و چالش‌های اجرای این مصوبه ر ا که نیازمند پیشنهاد قانون و مقررات جدید یا اصلاح قوانین و مقررات موجود است در قالب لایحه به شورای شهر ارائه دهد و موظف است گزارش اجرای این مصوبه را هر 6 ماه همراه با شناسایی نقاط ضعف، قوت و راهکارها و نوع و میزان تعامل دستگا‌‌های مربوطه به شورای شهر ارائه دهد.

30 درصد بودجه سازمان رفاه شهرداری برای احداث 2 گرمخانه هزینه شده است

طلایی تأکید کرد: بر اینکه بودجه سازمان رفاه شهرداری هم اکنون نسبت به سال گذشته سیر نزولی داشته این در حالی است که 30 درصد از بودجه سال‌جاری این سازمان تنها برای احداث 2 گرمخانه در 2 منطقه شهر تهران هزینه شده است.
 
وی گفت: بودجه این سازمان پاسخگوی اجرای حداقل اقدامات این طرح نیز نیست و باید بحث بودجه را جد ی تر ببینیم تا با استفاده از این مصوبه و تامین بودجه مناسب بتوانیم نقش مناسبی را در کنترل، مهار و کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام دهیم.
 
به گفته وی، با جلساتی که در این زمینه برگزار شد پیشنهاداتی به دولت، رسانه ملی، مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه ارائه شد و این طرح با بهره مندی از اسناد فرادست شورا تهیه و کلیات آن به تصویب رسیده است.

منبع: فارس
جمعه 13 آبان 1390 - 6:21:25 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


این کادیلاک شما را دیوانه می کند!


تصاویر مردمی که رتیل زنده می خورند!


با این قطار تهران تا مشهد را ۱۱ دقیقه طی کنید !!


شیرین کاری جالب فارغ التحصیلان جدید


مدل ماشین های عجیب و زیبا از کارخانه بنز


مدل تخت خواب های راحت ، خلاقانه و زیبا


مدل وان هایی با طرح های جالب


عکس های بازیگران نقش های معروف سینما


با این لامبورگینی رویایی شوید!


گـزارش تصـویری همـایـش شیـرخوارگان حسیـنی در سراسر کشـور


نمایش سایر مطالب قبلی

پیوند های وبلاگ

آمار وبلاگ

1756733 بازدید

406 بازدید امروز

1495 بازدید دیروز

6616 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements