×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

من و تو

حالا بیا اینجا

راهنمای هوشمند المپیک ۲۰۱۲: چطور در المپیک برنده شویم؟

راهنمای هوشمند المپیک ۲۰۱۲: چطور در المپیک برنده شویم؟

  قهرمانی در المپیک نیازمند سال‌ها تمرین سخت، رعایت رژیم غذایی مشخص و تحمل سختی‌های زیاد است. اما اینها به تنهایی برای پیروزی در المپیک کافی نیست و پای یک عامل مهم دیگر نیز در میان است: ذهن ورزشکاران

 

محمود حاج‌زمان: احتمالا تمام قهرمانان تراز اول دنیا �صحبت از 17هزار نفری است که در رقابت‌های المپیک لندن در تیرماه 1391 با هم رقابت می‌کنند- ژن‌های مناسبی برای رقابت در رشته انتخابی خود دارند. آنها سال‌های تمرین کرده‌اند و رژیم غذایی‌شان با دقت زیادی انتخاب شده است. اما این ذهن آنها است که تعیین می‌کند آیا برنده مدال خواهند شد یا خیر.
به گزارش نیوساینتیست، تنها در اواخر دهه قبل بود که مشخص شد آموزش‌ها و تمرین‌های روانشناسی، به اندازه تمرین‌های فیزیکی برای موفقیت در ورزش مهم هستند. در آخرین سالی که تا رقابت‌های المپیک لندن باقی مانده، روان‌شناسان کاروان المپیک انگلستان هر ماه دو جلسه را برای قهرمانان کشور خود برگزار می‌کنند. گروهی از روان‌شناسان کشورهای دیگر نیز قصد دارند تا به محض اتمام بازی‌ها، یک برنامه چهارساله آموزش‌های روان‌شناسی را برای ورزشکاران خود برگزار کنند.
برندگان مدال عموما کسانی هستند که به بهترین نحو قادرند تا احساسات خود را کنترل کنند، توجه خود را متمرکز کنند، و خود را سرشار از اعتماد به نفس، انگیزه و خوش‌بینی سازند. ایده روان-‌تمرینی به ورزشکاران کمک می‌کند تا از طریق استراتژی‌هایی همچون هدف‌سازی، تصویرسازی، شبیه‌سازی محیط رقابت، و حتی صحبت کردن با خودشان به وضعیت ذهنی مورد نظر برسند.
روان‌شناسان همچنین جزئیات بسیار ریزی را در خصوص محیط اطراف ورزشکاران در طی دورخیز آنها به سوی لحظه مسابقه در نظر می‌گیرند. مواردی مانند اینکه قهرمانان چه نوع اطلاعاتی را در طول اقامت خود در دهکده مسابقات دریافت می‌کنند، جمله‌بندی تابلو اعلان مسابقات چگونه خواهد بود و هر جزئیات دیگری که باید مد نظر قرار گیرد.
مسلما بهترین قهرمانان دارای ژن‌های مناسبی نیز هستند. یک قهرمان دو سرعت یا پرش سه‌گام احتمالا شکل خاصی از ژن ACTN3 را دارد که باعث انقباض سریع‌تر ماهیچه‌های وی می‌شود، همان‌چیزی که برای استارت‌های کوتاه قدرت و سرعت لازم است. اما قهرمانان استقامت عموما نسخه‌ای از ژن NRF2 را دارند که با حداکثر میزان VO2، حد بالای مصرف اکسیژن فرد، بهینه شده است.
بنابراین قهرمانی تنها در گرو داشتن ترکیب صحیحی از ژن‌ها، داشتن سال‌ها تمرین فیزیکی، و روشن کردن تفکرات ذهنی موردنیاز برای موفقیت است. اما هر کسی نمی‌تواند برنده شود. بنابراین شاید برخی از قهرمانان به روان‌شناسانی نیاز داشته باشند که به آنها کمک کنند تا بر شکست خود فائق آیند، مساله‌ای که حداقل تا مرداد سال آینده لازم نیست چندان نگران آن باشیم.

جمعه 16 دی 1390 - 9:42:47 AM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


این کادیلاک شما را دیوانه می کند!


تصاویر مردمی که رتیل زنده می خورند!


با این قطار تهران تا مشهد را ۱۱ دقیقه طی کنید !!


شیرین کاری جالب فارغ التحصیلان جدید


مدل ماشین های عجیب و زیبا از کارخانه بنز


مدل تخت خواب های راحت ، خلاقانه و زیبا


مدل وان هایی با طرح های جالب


عکس های بازیگران نقش های معروف سینما


با این لامبورگینی رویایی شوید!


گـزارش تصـویری همـایـش شیـرخوارگان حسیـنی در سراسر کشـور


نمایش سایر مطالب قبلی

پیوند های وبلاگ

آمار وبلاگ

1756312 بازدید

1480 بازدید امروز

1285 بازدید دیروز

6646 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements