×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

من و تو

حالا بیا اینجا

.:: لپ تاپ، تهدیدی پنهان؟! ::.

.:: لپ تاپ، تهدیدی پنهان؟! ::.



قراردادن نوت بوک بر روی پا در طولانی مدت سبب ایجاد سوختگی های موضعی می کند.

با پیشرفتهای که در زمینه لوازم الکترونیکی و به خصوص رایانه در چند سال اخیر صورت گرفته تولید کنندگان هرچه بیشتر به سمت آسان تر کردن و جذاب تر نمودن استفاده از رایانه گام بر می دارند. یکی از نمودهای بارز آن توجه به لپ تاپ هاست که نسبت به رایانه های معمولی سبک تر، قابل حمل و کار با آنها آسان تر است و می توان به جرات گفت کاربران بیش از پیش به استفاده از آنها روی آورده اند.

تاثیر لپ تاپ بر سلامتی کاربر

اگرچه لپ‌تاپ طوری طراحی شده که بتوان بدون نیاز به میز یا مانند آن، به راحتی از آن استفاده کرد، اما گزارش‌های فراوان از آسیب رساندن حرارت لپ‌تاپ به پوست پا، نگرانی پزشکان را برانگیخته است. لپ‌تاپ‌ها نام خود را مدیون نحوه استفاده‌ای هستند که برای آن‌ها متصور بودند، این که هر جا که باشید بتوانید آن را روی پای خود بگذارید و کار کنید. اما به نظر می‌رسد در عمل زیاد هم برای این نوع استفاده مناسب نیستند. تا جایی که محققین از کاربران می‌خواهند در صورتی که عادت به استفاده از لپ‌تاپ به این روش دارند، سعی کنند در عادت خود تجدیدنظر کنند. به گفته محققین، هر صفحه داغی که دمایش در حد سوزاندن پوست بالا نرود، می تواند در تماس مداوم با پوست بدن، چنین عارضه‌ای را ایجاد کند. معمولا شروع آن بدون درد و ناراحتی است اما می‌تواند باعث تیره شدن رنگ پوست بشود. در موارد بسیار نادری هم ممکن است تا حد ایجاد سرطان پوست پیش برود. مشاهدات میکروسکوپی نشان می‌دهند که تاثیر لپ‌تاپ بر پوست، مثل تاثیر قرار گرفتن بلندمدت زیر نور خورشید است.

همچنین براساس مطالعه پژوهشگران دانشگاه ایالتى نیویورک قرار دادن لپ تاپ بدون محافظ بر روى پا درجه حرارت اسکروتوم (کیسه بیضه) را بالا مى برد. افزایش درجه حرارت اسکروتوم با نابارورى مردان ارتباط دارد . آنها یادآور شدند که مطالعات دیگری نشان داده است که به ازاى هر درجه سانتى گراد افزایش میانه درجه حرارت روزانه اسکروتوم غلظت اسپرم ۴۰ درصد کاهش مى یابد. در مطالعه اى که در بالا ذکر شد کار با لپ تاپى که روى زانو قرار داده شده بود باعث ۵/۲ درجه سانتى گراد افزایش درجه حرارت اسکروتوم شده بود.

بر اساس تحقیق دکتر شینکین و همکارانش، گرمازایی لپ تاپ ، موجب بروز تغییراتی در شاخصهای ناباروری میشود. شینکین و همکارانش تاثیر استفاده از لپ تاپ را برروی بیست و نه داوطلب سالم بیست و یک تا سی و پنج ساله مورد آزمایش قرار دادند محققان متوجه شدند حتی زمانی که لپ تاپ روشن نیست چسباندن رانها بهم برای حفظ تعادل دستگاه برروی پاها موجب میشود دمای اسکروتوم دو درجه سانتی گراد افزایش یابد( در صورت استفاده از میز لپ تاپ نیازی به چسباندن رانها جهت حفظ تعادل لپ تاپ نمی باشد) هنگامیکه لپ تاپ روشن میشود دو تا نه درجه سانتی گراد افزایش دما مشاهده میشود.(هنگام استفاده از میز لپ تاپ دما تا پانزده درجه کاهش خواهد یافت)

لپ تاپ و فرسایش زود هنگام!


حتما زمانی که با لپ تاپ خود مشغول کارکردن هستید ، متوجه گرمای زیر لپ تاپ و بدنه آن شده اید. دمای بالا، باعث کاهش عملکرد قطعات لپ تاپ شما، نظیر پردازنده، کارت گرافیک و � می گردد که علاوه بر آن، فرسایش زود هنگام و در نتیجه موجب خرابی آن در دراز مدت می شود، زیرا علاوه بر گرمایی که خود دستگاه در هنگام کار ایجاد می کند، دمای بدن نیز به آن افزوده می شود و این امر سلامت دستگاه را بیش از پیش به خطر می اندازد.

چه باید کرد؟!


در نتیجه اینگونه به نظر می رسد که در هنگام استفاده از لپ تاب علاوه بر حفظ سلامتی خود، برای افزایش طول عمر لپ تاب نیز باید به فکر راه حلی باشیم. شاید استفاده از میز ابتدایی ترین راه حل این مشکل باشد، اما مسلما برای آن دسته از افرادی که به فکر استفاده آسان و راحت هستند نشستن پشت میز، زیاد هم مطلوب نیست.در این زمینه شرکت های سازنده لوازم وتجهیزات رایانه ای به فکر تولیداتی در این زمینه افتاده اند و تا حدودی به حل این مشکل پرداخته اند

شنبه 10 دی 1390 - 8:56:46 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


این کادیلاک شما را دیوانه می کند!


تصاویر مردمی که رتیل زنده می خورند!


با این قطار تهران تا مشهد را ۱۱ دقیقه طی کنید !!


شیرین کاری جالب فارغ التحصیلان جدید


مدل ماشین های عجیب و زیبا از کارخانه بنز


مدل تخت خواب های راحت ، خلاقانه و زیبا


مدل وان هایی با طرح های جالب


عکس های بازیگران نقش های معروف سینما


با این لامبورگینی رویایی شوید!


گـزارش تصـویری همـایـش شیـرخوارگان حسیـنی در سراسر کشـور


نمایش سایر مطالب قبلی

پیوند های وبلاگ

آمار وبلاگ

1753539 بازدید

1174 بازدید امروز

978 بازدید دیروز

4614 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements